top of page
a bug on a flower_edited_edited.jpg

Over mij

Mijn drijfveer is het vinden van de talenten van ieder mens.

 

Daarbij kan het gaan om kinderen die iets extra’s vragen van hun omgeving. Of om jongeren en volwassenen die meer grip op hun leven willen krijgen.

 

Doel  is hun eigen kracht (weer) beschikbaar te maken. Zo kunnen zij én hun omgeving zich verder ontwikkelen.

Ik ben

  • Orthopedagoog 

  • Gezondheidszorgpsycholoog

  • Cognitief gedragstherapeut

  • Mindfulnesstrainer

25 jaar ervaring

Zo'n 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek bij kinderen en de interactie tussen ouder en kind. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij verder ontwikkeld tot gezondheidszorgpsycholoog, cognitief gedragstherapeut en mindfulnesstrainer.

In mijn eigen praktijk heb je alleen te maken met mij als psycholoog.

Bij mij kun je terecht als je je somber, angstig of gespannen voelt. Als deze gevoelens je beperken in de dingen die je voorheen graag deed. help ik je middels een kortdurend traject om je klachten te verminderen.

Evidence based

Ik verleen basis geestelijke gezondheidszorg waarbij ik voornamelijk gebruik maak  van methoden die wetenschappelijk bewezen effectief, ofwel evidence based zijn.

Opvoeding en ontwikkeling

Opvoeden is niet altijd even eenvoudig. Ouders maken zich soms zorgen over het gedrag en de ontwikkeling van hun kind. Ik ga met ouder(s) en kind(eren) op zoek naar het ontstaan van de problemen. Uiteraard werken we vervolgens aan werkzame oplossingen. Je zult zien dat het contact tussen jullie verbetert.

Aandachtstraining

Ik bied jongeren en volwassenen een aandachtstraining op basis van mindfulness aan. Daarmee krijg je stapsgewijs weer grip op je eigen leven. En kun je met meer energie en een frisse blik je dagelijkse bezigheden (weer) oppakken.

Geen lange trajecten

Ik hou zelf van kortdurende trajecten, want mensen die bij mij komen zijn gebaat bij duidelijke  en snelle hulp waarmee je voorkomt dat hun klachten erger worden en kunnen ze meestal snel weer verder met hun leven. 

Ik merk ook dat cliënten dat prettig vinden, want ik krijg vaak terug te horen dat ze mijn aanpak waarderen.

bottom of page